Introduction To Foot Biotechnology - Johnson-green Perry
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Características del producto
Características principales
Título del libro | INTRODUCTION TO FOOT BIOTECHNOLOGY |
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Autor | JOHNSON-GREEN, PERRY |
Idioma | Inglés |
Editorial del libro | CRC Press |
Edición del libro | 0.0 |
Tapa del libro | Dura |
Con índice | Sí |
Año de publicación | 2002 |
Otras características
Cantidad de páginas | 300 |
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Altura | 24 cm |
Ancho | 16 cm |
Peso | 560 g |
Con páginas para colorear | No |
Con realidad aumentada | No |
Género del libro | Ingeniería y Tecnologías |
Tipo de narración | Manual |
Tamaño del libro | Mediano |
Accesorios incluidos | No |
Edad mínima recomendada | 18 años |
Edad máxima recomendada | 99 años |
Escrito en imprenta mayúscula | No |
Cantidad de libros por set | 1 |
ISBN | 9780849311529 |
Descripción
LIBRERÍA LEA+
Unique in its approach, Introduction to Food Biotechnology describes, explains, and discusses biotechnology within the context of human nutrition, food production, and food processing. Readers will gain an understanding of the methods and rationales behind the genetic modification of plants and animals, as well as an appreciation of the associated risks to the environment and to pulic health.
The book examines cell culture, transgenic organisms, regulatory policy, safety issues, and consumer concerns. It covers microbial biotechnology in depth, emphasizing applications to the food industry and methods of large-scale cultivation of microbes and other cells. It also explores the potential of biotechnology to affect food security, risks, and other ethical problems.
Biotechnology can be used as a tool within many disciplines, including food science, nutrition, dietetics, and agriculture. Using numerous examples, Introduction to Food Biotechnology lays a solid foundation in all areas of food biotechnology and provides a comprehensive review of the biological and chemical concepts that are important in each discipline. The book develops an understanding of the potential contributions of food biotechnology to the food industry, and towards improved food safety and public health.
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