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Características del producto

Características principales

Título del libro
INTRODUCTION TO FOOT BIOTECHNOLOGY
Autor
JOHNSON-GREEN, PERRY
Idioma
Inglés
Editorial del libro
CRC Press
Edición del libro
0.0
Tapa del libro
Dura
Con índice
Año de publicación
2002

Otras características

Cantidad de páginas
300
Altura
24 cm
Ancho
16 cm
Peso
560 g
Con páginas para colorear
No
Con realidad aumentada
No
Género del libro
Ingeniería y Tecnologías
Tipo de narración
Manual
Tamaño del libro
Mediano
Accesorios incluidos
No
Edad mínima recomendada
18 años
Edad máxima recomendada
99 años
Escrito en imprenta mayúscula
No
Cantidad de libros por set
1
ISBN
9780849311529

Descripción

LIBRERÍA LEA+

Unique in its approach, Introduction to Food Biotechnology describes, explains, and discusses biotechnology within the context of human nutrition, food production, and food processing. Readers will gain an understanding of the methods and rationales behind the genetic modification of plants and animals, as well as an appreciation of the associated risks to the environment and to pulic health.

The book examines cell culture, transgenic organisms, regulatory policy, safety issues, and consumer concerns. It covers microbial biotechnology in depth, emphasizing applications to the food industry and methods of large-scale cultivation of microbes and other cells. It also explores the potential of biotechnology to affect food security, risks, and other ethical problems.

Biotechnology can be used as a tool within many disciplines, including food science, nutrition, dietetics, and agriculture. Using numerous examples, Introduction to Food Biotechnology lays a solid foundation in all areas of food biotechnology and provides a comprehensive review of the biological and chemical concepts that are important in each discipline. The book develops an understanding of the potential contributions of food biotechnology to the food industry, and towards improved food safety and public health.

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