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Características del producto

Características principales

Título del libro
Food Packaging. Principles and Practice 3/ed.
Subtítulo del libro
No Aplica
Serie
No aplica
Autor
Robertson, Gordon
Idioma
Inglés
Editorial del libro
CRC Press
Edición del libro
No aplica
Color de la portada
No aplica
Tapa del libro
Dura
Volumen del libro
No Aplica
Tamaño de la letra
Estándar
Con índice
No
Año de publicación
0

Otros

Cantidad de páginas
708
Altura
26 cm
Ancho
18,5 cm
Peso
1,48 kg
Material de la tapa del libro
Vinil
Con páginas para colorear
No
Con realidad aumentada
No
Con concordancia
No
Traductores
No Aplica
Género del libro
Ingeniería y Tecnologías
Subgéneros del libro
No aplica
Tipo de narración
Manual
Versión del libro
No aplica
Tamaño del libro
No Aplica
Con cierre
No
Color del canto
No aplica
Colección del libro
No Aplica
Edad mínima recomendada
18 años
Escrito en imprenta mayúscula
No
Cantidad de libros por set
1
ISBN
9781439862414

Descripción

LIBRERÍA LEA+


Food Packaging: Principles and Practice, Third Edition presents a comprehensive and accessible discussion of food packaging principles and their applications. Integrating concepts from chemistry, microbiology, and engineering, it continues in the tradition of its bestselling predecessors and has been completely revised to include new, updated, and expanded content and provide a detailed overview of contemporary food packaging technologies.FeaturesCovers the packaging requirements of all major food groupsIncludes new chapters on food packaging closures and sealing systems, as well as optical, mechanical, and barrier properties of thermoplastic polymersProvides the latest information on new and active packaging technologiesOffers guidance on the design and analysis of shelf life experiments and the shelf life estimation of foodsDiscusses the latest details on food contact materials including those of public interest such as BPA and phthalates in foodsDevotes extensive space to the discussion of edible, biobased and biodegradable food packaging materials An in-depth exploration of the field, Food Packaging: Principles and Practice includes all-new worked examples and reflects the latest research and future hot topics. Comprehensively researched with more than 1000 references and generously illustrated, this book will serve students and industry professionals, regardless of their level or background, as an outstanding learning and reference work for their professional preparation and practice.

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